Petre Ispirescu 110-112, Bucuresti

0723 888 822

Despre Noi

 

„Mâncare ca-n basme la tine în cartier” este mai mult decat un slogan, este promisiunea pe care o echipă entuziastă și pasionată de gusturi și arome o face clienților săi, garantându-le tuturor ce trec pragul restaurantului Excellence experiențe culinare încântătoare.

Foarte aproape de inima Bucureștiului, pe strada Petre Ispirescu nr.110-112, am deschis în anul 2015 restaurantul Excellence, un loc care s-a transformat în scurt timp în oaza de relaxare după o zi obositoare de muncă pentru unii, în punctul de întâlnire perfect pentru o ieșire cu prietenii la masă sau gazda ideală pentru petreceri, dar și cea mai bună alegere pentru sărbătorirea celor mai fericite evenimente din viață.

Excellence este numele unui proiect ambițios, care continuă să se dezvolte. Într-o clădire nouă și modernă, funcționează trei săli de evenimente de capacități diferite, o terasă încăpătoare, un salon A La Carte de 150 locuri și camere în regim hotelier.

După doi ani în care am testat gusturile clienților noștri, le-am ascultat dorințele și recomandările,  anul 2023 ne-a adus un meniu nou în care se regăsesc cele mai îndrăgite preparate tradiționale românești pentru “gustul de-acasă”, dar și preparate din bucătăria internațională care îndeamnă oaspeții la o călătorie minunată prin intermediul gusturilor, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Societatea noastra este preocupata de asemenea de respectarea normelor privind prevenirea poluarii mediului si ca urmare a adoptat un program permanent ce vizeaza prevenirea si reducerea deseurilor produse.

Vă așteptăm, de fiecare dată, cu drag!

Echipa Excellence