Petre Ispirescu 110-112, Bucuresti

0723 888 822

Tradiții în noaptea de Revelion

Tradiții în noaptea de Revelion

Anul Nou vine pentru fiecare dintre noi cu planuri, dorințe, visuri pe care ne dorim să le transformăm în realitate odată cu acest început. De aceea, de-a lungul timpului au apărut o mulțime de tradiții, obiceiuri și superstiții legate de noaptea dintre ani care să ne ajute să împlinim tot ceea ce ne-am propus în următorul an.

Indiferent că anul 2018 te va găsi sau nu la cea mai tare petrecere din București, iată câteva tradiții pe care le poți urma în noaptea de Revelion pentru că se spune că sunt aducătoare de noroc  în anul care începe la miezul nopții:

Bani în buzunar

Ai grijă să nu te prindă miezul nopții fără bani în buzunar. Unii spun că aduce și mai mult belșug dacă bancnota pe care o ai în buzunar începe cu cifra 5. Urmează această tradiție și te vei bucura de un an nou prosper.

Mănâncă pește

Peștele nu are cum să lipsească din meniul unei petreceri de Revelion. Mănânci pește în noaptea dintre ani și te vei strecura mai ușor printre provocările pe care ți le aduce noul an.

Poartă ceva roșu

Fie că alegi o ținută în această culoare, fie că alegi o piesă vestimentară care nu este la vedere, roșul nu ar trebui să îți lipsească în noaptea de Revelion. Culoarea roșie este aducătoare de noroc, te apără de spiritele rele și atrage multă armonie în viața ta.

Scapă de datorii

Până în ultima zi a anului asigură-te că ai scăpat de toate datoriile pe care poate le-ai făcut peste an. Anul nou reprezintă un nou început și ar fi ideal dacă te găsește cu toate obligațiile achitate.

Dorința de la miezul nopții

Atunci când ceasul arată ora zero și pășești în noul an, NU UITA să îți pui o dorință. Chiar dacă ai o listă întreagă de dorințe, atunci gândurile tale se vor concentra pe cea mai arzătoare dintre ele. Se spune că toate dorințele puse la cumpăna dintre an se împlinesc, cu condiția să nu fie dezvăluite și altora.

 

 

Category

Share this with friends

Lasă un răspuns