Petre Ispirescu 110-112, Bucuresti

0723 888 822

Rezervari

Faceti o rezervare acum!

Pentru a face o rezervare, vă rugăm să completați toate câmpurile din formularul de mai jos. Datele dumneavoastră nu vor fi afișate public!

IMPORTANT: Rezervarea dumneavoastră devine valabilă doar după ce primiți confirmarea din partea echipei restaurantului nostru!

Vă așteptăm !

Sunt de acord cu termenii si conditiile

 

Termeni & Conditii

Folosirea incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Excellence.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare:

Continut site si Copyright

Echipa Excellence face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine componente neincluse in produsele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului Excellence.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Excellence.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Excellence.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

Restaurant Excellence isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului Excellence.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@excellence.ro