Petre Ispirescu 110-112, Bucuresti

0723 888 822

Detalii de care țin cont invitații la o petrecere de nuntă

Detalii de care țin cont invitații la o petrecere de nuntă

Deși ziua cea mare este despre voi doi și povestea frumoasă pe care o trăiți, țineți cont și de câteva recomandări în ceea ce îi privește pe invitații voștri.

Atunci când organizați petrecerea de nuntă, toate micile detalii s-ar putea să vă acapareze, însă oricât de ocupați sunteți pentru a pune la punct totul, nu uitați de invitații voștri – unii poate vin de la distanță, alții trebuie să găsescă cu cine să își lase bebelușul acasă,  poate câțiva invitați își vor lua liber de la muncă, vor cheltui și ceva bani pentru a vă fi alături. Așadar, țineți cont de toate aceste lucruri atunci când pregătiți petrecerea și faceți tot posibilul ca invitații să se simtă bine!

Deși mulți invitați nu sunt atenți chiar și la cele mai mici detalii, sunt câteva lucruri pe care le vor observa. În cele ce urmează găsiți câteva modalități simple prin care îi puteți face pe invitați să se simtă bine și confortabil la nuntă, fără să fie nevoie să vă sacrificați această zi specială din viața voastră.

Băuturile

Open bar este alegerea perfectă pentru o nuntă și este ceea ce vă propunem și noi pentru fiecare pachet din oferta noastră. Atunci când alegiți pachetul de băuturi nelimitat le oferiți oaspeților în primul rând o varietate de băuturi din care își vor alege în funcție de gusturi și preferințe.  Un alt avantaj al open barului este că invitații vor avea la dispoziție băuturile alese pe tot parcursul petrecerii de nuntă.

Mâncarea

Mâncarea la petrecerea de nuntă este foarte importantă. Deși oaspeții nu vin la nuntă doar ca să mănânce, meniul este unul dintre detaliile pe care și le vor aminti de la nunta voastră.  Nu experimentați mai mult decât este cazul, alegeți meniuri deosebite în care gustul se îmbină perfect cu prezentarea din farfurie. La fel ca și băuturile, și preparatele pe care le veți oferi invitaților trebuie să fie cât mai variante.  Noi vă oferim patru variante de meniu speciale care îi vor impresiona pe cei prezenți la petrecere.

Locul la masă și socializarea

Vă vine sau nu să credeți, mulți invitați își doresc să li se spună unde trebuie să stea.  Acest aspect este cu atât mai important pentru ei, când aceștia participă la o nuntă la care nu cunosc pe altcineva. Pentru unii invitați acest lucru poate fi un stres în plus, de aceea este recomandat să le fie indicat unde să stea. Cât privește socializarea între invitați și aceasta este importantă. Țineți cont de gradele de rudenie, vârstă, preocupări, stare civilă, atunci când stabiliți cum îi veți repartiza la masă pe invitații voștri, tocmai pentru că aceștia să poată socializa pe parcursul petrecerii.

Atenția mirilor

Atenția pe care mirii o acordă fiecărui invitat este un detaliu foarte important. Știm că vă va fi destul de complicat să vă împărțiți între câteva zeci de invitați în doar câteva ore, însă este deosebit de important  să îi salutați personal pe fiecare dintre ei, să ciocniți un pahar de șampanie și să schimbați măcar câteva vorbe. Acesta este un detaliu de care e recomandat să țineți cont, dacă nu vreți să fiți taxați aspru de către cei care au venit să fie părtași la bucuria voastră.

 

 

Share this with friends

Lasă un răspuns