Petre Ispirescu 110-112, Bucuresti

0723 888 822

Cum să vă anunțați logodna

Cum să vă anunțați logodna

Ați decis să vă logodiți și sunteți în culmea fericirii, gândindu-vă deja la următorul pas pe care îl veți face împreună.

Acum că ai primit inelul de logodnă sau după caz, l-ai oferit, vă doriți că toți cunoscuții să fie părtași la bucuria voastră. Dar înainte este nevoie să vă gândiți la câteva detalii despre cum să vă anunțați logodna.

Oricât de tentant ar fi să afle toată lumea despre logodna voastră, cel mai indicat este să așteptați o zi sau două după momentul pe care l-ați trăit doar voi doi, pentru a scăpa de emoții timp în care puteți pune la cale un mic plan.

Nunta este un moment emoționant pentru toată lumea ce trebuie neapărat sărbătorit. Dar există câteva lucruri la care să vă gândiți înainte, pentru a anunța logodna:

Cum anunțați familia că v-ați logodit

Primii care trebuie să afle despre logodnă sunt părinții voștri. Pentru a le da vestea gândiți-vă la o modalitate mai frumoasă și mai emoționantă. Nu este o idee inspirată ca părinții voștri să afle despre logodnă printr-un mesaj, la telefon sau direct de pe Facebook.

Dacă unul dintre voi sau amândoi aveți copii din altă căsătorie, ei sunt cei care trebuie să afle primii despre schimbările din viața părinților.

După marele anunț al celor mai apropiați oameni din viața voastră, invitați-i pe toți la restaurant pentru o masă elegantă, pentru a sărbători și discuta, și în general pentru a se cunoaște toți mai bine. În unele familii, logodna este prima ocazie în care părinții celor doi se întâlnesc pentru prima dată.

Cum îi anunțați pe toți că v-ați logodit

După ce le-ați spus părinților despre logodna, acum vreți să le spuneți și prietenilor. O variantă prin care puteți anunța prietenii este să îi sunați. Cu siguranță se vor bucura să vă audă vocea și să descifreze fericirea din glasul vostru când le veți spune la telefon: “ne-am logodit!”.

O altă variantă este să faceți anunțul folosind rețelele de socializare, precum Facebook sau Instagram. Sunt mulți cei care își anunță logodna astfel. Înainte de a posta anunțul sau o poză cu inelul pe rețelele de socializare, asigurați-vă că cele mai apropiate persoane din lista voastră de prieteni au aflat deja vestea direct de la voi.

Petrecerea de logodnă

Petrecerile de logodnă sunt pline de voie bună, veselie cât cuprinde și întâlnirea cu cele mai dragi persoane din viața voastră. De regulă, petrecerea rămâne de neuitat atât pentru tinerii logodiți cât și pentru invitații lor și este momentul în care se vor face primele planuri legate de nuntă.

Pentru a organiza o petrecere de logodnă pe care nici voi, nici invitații voștri nu o veți uita, dați-ne de veste.  Avem pentru voi cea mai bună ofertă! TELEFON 0723.888.822.

Category

Share this with friends

Lasă un răspuns