Petre Ispirescu 110-112, Bucuresti

0723 888 822

Cum alegi data nunții

Cum alegi data nunții

Alegerea datei ideale pentru nuntă este una dintre cele mai importante decizii pe care un cuplu va trebui să le ia atunci când începe planificarea marelui eveniment. Data nunții va influența orice alt aspect al nunții voastre.

Dacă ați ajuns în punctul în care vă întrebați: “Cum să alegem data nunții astfel încât să fie bine pentru toată lumea, dar și pentru noi?”, atunci următoarele câteva sfaturi vă vor ajuta să vă decideți mai ușor.

O dată simbolică

Cât de romantic ar fi să vă căsătoriți pe data în care v-ați cunoscut prima dată sau atunci când ați devenit oficial un cuplu? O altă dată simbolică ar fi în una dintre zilele voastre de naștere.  De asemenea, multor cupluri li se pare o idee specială să se căsătorească de Valentine’s Day, pe 14 februarie. În cinstea părinților sau a bunicilor voștri poate doriți să alegeți să vă căsătoriți în ziua aniversării nunții lor.

Sezonul este important

Atunci când vă gândiți la nunta voastră, aveți deja proiectate în minte cel puțin câteva detalii. Acum este momentul să decideți și dacă doriți o nuntă în sezonul cald cu multă distracție, aer exotic și atmosferă relaxată de vară sau o nuntă glam, cu eleganță cât cuprinde, în plină toamnă.  Dacă vă surâde ideea organizării nunții voastre iarna, veți avea ocazia să mizați pe culori puternice și mult romantism. Nunțile programate în primăvară au și ele unicitatea lor, abundă de prospețime și culori pastel. Alegerea vă aparține, pentru că fiecare sezon are farmecul său și voi veți miza pe ceea ce vă reprezintă cel mai bine.

Tineți cont de invitați

Este nunta voastră și vă doriți să aibă loc într-un moment special în primul rând pentru voi doi. Atunci când alegeți data nunții va trebui să luați în considerare și disponibilitatea invitaților de a veni la nuntă sau cel puțin a celor care nu ar trebui să lipsească. Încercați să aflați din timp programul pe termen lung al celor apropiați și, pe cât posibil, faceți în așa fel încât să stabiliți nunta la o dată la care cei mai mulți dintre cei pe care îi doriți alături de voi în ziua cea mare să poată onora invitația.

Category

Share this with friends

Lasă un răspuns