Petre Ispirescu 110-112, Bucuresti

0723 888 822

3 detalii despre bugetul unei nunți

3 detalii despre bugetul unei nunți

Organizarea unei nunți pornește de fiecare dată de la bugetul pe care tinerii miri îl au la dispoziție. În funcție de suma alocată, putem vorbi despre o nuntă fastuoasă sau din contră, despre una restrânsă.

Dacă știți însă cum să vă organizați încă de la început, va fi ușor să vă încadrați în bugetul pe care îl aveți la dispoziție, indiferent de dimensiunea acestuia.

Iată trei detalii de care să țineți cont!

Asigurați-vă că aveți încă de la început o sumă de bani disponibilă

Este foarte important să începeți organizarea nunții cât mai devreme, pentru că atunci când veți trage linie, la final, veți vedea că ați reușit să faceți câteva economii, dar să aveți și nunta pe care ați visat-o. Așadar, alocați o sumă de bani încă de la început pentru a rezerva salonul. Este primul pas al nunții și odată asigurată locația totul poate continua. Apoi, contractați DJ-ul sau formația pentru petrecere pentru a vă asigura că veți avea la eveniment muzica pe care o doriți. De asemenea, orice achiziții pe care le faceți din timp și în afara sezonului de nunți vă ajută să faceți alte economii semnificative.

Puneți totul pe listă

Listele de orice fel nu au cum să lipsească din organizarea unei nunți. Asigurați-vă însă că treceți totul pe listă,  chiar și acele lucruri care par nesimificative.  Vă ajută atât să aveți situația sub control, dar și o evidență a cheltuielilor.

O mică rezervă

Chiar dacă mulți aleg ca înainte de nuntă să plătească doar avansul pentru furnizori și servicii urmând ca din darul de nuntă să achite integral cheltuielile, nu vă bazați doar pe banii pe care îi veți strânge. Pentru liniștea voastră și relaxarea atât de necesară înainte de nuntă, asigurați-vă că aveți un fond de rezervă la care ați putea apela dacă va fi cazul.

Category

Share this with friends

Lasă un răspuns